Perşembe, Mayıs 13, 2021
Ana Sayfa Haber Ayancıktan Haberler AYÇED derneğinin 2011 Yılı Genel Kurul Toplantısı yapıldı

AYÇED derneğinin 2011 Yılı Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Ayancık Çerkes Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin 2011 Yılı Genel Kurul Toplantısı, 09.10.2011 Pazar günü saat 14.00 de Yalı Mahallesi Karahan İş Merkezi kat/2 de bulunan dernek adresinde gerçekleştirildi. Açılış ve yoklamadan sonra, kayıtlı 99 üyeden 58 inin hazır bulunduğu, dolayısıyle toplantı için yeter sayının sağlandığı anlaşıldı ve gündem maddeleri görüşülmek üzere toplantı, geçici dernek başkanı tarafından açıldı. Dernek geçici Yönetim Kurulu başkanı İlyas ÖZDEMİR, genel kurula, dernek kuruluşundan bu güne kadar geçen sürede yapılanlardan bahsetti ve yeni seçilecek olan yönetim ve denetim kurulu üyelerine yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Divan Kurulunun seçimine geçildi. Divan Başkanlığına Bayram YILDIZ, Katip Üyeliklere Recep AK ve Hasan YILDIZ teklif edildiler. Yapılan oylama sonucu oy birliği ile Divan heyetine seçildiler.

Yönetim Kurulu Asil ve Yedek üyelerin seçimine geçildi. Yapılan açık oylama sonucu Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine:
1- İlyas ÖZDEMİR (SATI oğlu)
2- İlyas ÖZDEMİR (BEKİR oğlu)
3- Salih AKIN
4- Orhan ŞENTÜRK
5- Cemil BAĞRIAÇIK
6- Şemsettin ŞEKER
7- Ömer ŞENER

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine
1- Hasan YILDIZ
2- Recep AK
3- Adem YALÇINKAYA
4- Necdet ÇETİNKAYA
5- Recep ÖZCAN
6- Serkan ÖZDEMİR
7- Orhan YILDIZ
Oy birliği ile seçildiler.

Denetim Kurulu Asil ve Yedek üyeliklerinin seçimine geçildi. Yapılan açık oylama sonucu Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine:
1- Adem YALÇINKAYA
2- Neşet Onur ÖVET

Denetleme Kurulu Yedek Üyeliklerine:
1- Bayram YILDIZ
2- Refık YILDIZ
Oy birliği ile seçildiler.

Üyelik aidatlarının görüşülmesine geçildi.
Remzi KARAASLAN, Suat YILDIZ, Salih AKIN, Salim ACAR, Ömer ŞENER, aidatlar hakkındaki görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.
Yapılan görüşmeler sonucu üye aidatlarının Aylık 10 TL Yıllık 120 TL olarak ödenmesine oy birliği ile karar verildi.

Dilek ve Temenniler bölümüne geçildi;
Nihat ÖZTÜRK söz alarak kafeterya önerisinde bulundu.
Adem YALÇINKAYA söz alarak dört köyümüzü kapsayan (Armutluyazı, Ömerdüz, Büyükdüz ve Tavaca) tarım projesi hakkında Genel Kuruldan destek istedi.
Dilek ve temennilerde, başka söz alan olmadı.

Dernek Başkanı İlyas ÖZDEMİR derneğimizin yapacağı çalışmaların önce ilçemize sonra ilimize ve ülkemize hayırlı olması dilekleri ile saat 16.30 da toplantıyı kapattı.

SeSiÖz
Selim Sinan Öztürk. Ayancık doğumlu. İHO ve AÖF Önlisans mezunu. Okulda duvar gazetesi çıkarırken bazan isim olarak sesiöz yazardı, Necip Fazıl'dan esinlenerek. Sonradan bunu kişisel olarak hazırladığı site ismi olarak benimsedi. Ayancık'tan iyiye güzele yönelik haberler ve yazılar yazmaktı maksadı. Yazmak bazan ihtiyaç gibi oluyor. Böylece birşeyler ortaya çıkıyor işte...

Most Popular

Recent Comments